Agenda

LÍMITS AMB AMOR

A vegades diem PROU quan ja no podem més, perquè fa estona que estem repetint el mateix i, al final, sentim que la situació ens marxa de les mans. Compartirem què entenem per límits, quan i des d’on els posem i practicarem com posar-los amb AMOR.

Organitza: Maria Goday i Magda Clota

On: online a través de zoom

Quan: dissabte 20 de febrer de 10h a 11’30h

Preu: 25€

AUXILI, RABIETA A LA VISTA!

Si anar a comprar amb el teu fill/a t’estressa només de pensar-hi, si penses que és cosa de l’edat i que ja li passarà però cada vegada que torna a aparèixer la rabieta voldries cridar “auxili!!”….

Aquest taller és per a tu, mirarem què hi ha darrere del seu comportament per poder sortir de la lluita de poder i de la sensació que algú guanya i algú perd. I compartirem eines per acompanyar als infants en aquestes situacions.

On: Espai Mans Mare Calella 

Quan: dissabte 10 d’abril de  10’30h a 12’00h

Preu: 30€

NOVA EDICIÓ EL CLUB DEL SÍ

Un espai segur, sense judici, on poder compartir, i practicar  la comunicació que uneix, que crea vincle i que permet connectar amb els infants i adolescents de casa teva.

Vuit setmanes per fer tribu, per connectar amb allò que necessites, per moure’ns i per sentir-te acompanyada.

Què necessites tu, què necessiten els teus fills i filles. Entendre què els està passant i què et passa a tu i descobrir la teva pròpia manera de dir-ho sentint que et respectes i els respectes.

On: online a través de zoom, en DIRECTE

Horari: dilluns de 21h a 23h

Quan: del 12 d’abril al 31 de maig

Si vols saber què diuen d’El Club del Sí punxa sobre la imatge.