Qui sóc

Sóc la mitjana de tres germanxs i mare d’un fill i una filla.

M’encanta la música, em permet connectar de manera molt ràpida amb el què sento, em sol funcionar com a despertador emocional. Canto a la dutxa, al cotxe, a casa, i els dies que estic molt contenta fins i tot canto al carrer!

 

Vinc d’una formació universitària científica i he estat treballant en un banc durant 18 anys. Les ganes de descobrir coses noves i, sobretot, les de trobar allò que em mou i em commou em van portar a agafar una excedència per finalment deixar el banc i dedicar-me a investigar, trobar i estudiar allò que m’apassiona.

 

M’he estat formant en educació integral-holística Màster Dinàmic, Institut Obert d’Educació Holística de Barcelona , creixement personal i sóc terapeuta integral- holística en Les Tres Esferes (cos-ment-emoció, teràpia  amb moviment corporal). Sóc facilitadora certificada de “Com parlar als infants i adolescents”  mètode creat per Adele Faber i Elaine Mazlish sota el nom de “Com parlar perquè els fills escoltin i com escoltar perquè parlin”.

El fet d’estar d’excedència em va permetre posar una pausa a la meva vida i replantejar-me tota una colla de coses, entre elles com la volia viure i com em relacionava amb els altres i, més concretament, amb el meu fill i la meva filla. Aquest viatge m’ha portat fins aquí avui.