Qui sóc

Soc la mitjana de tres germans i mare d’un fill i una filla.

Des de ben petita m’ha apassionat la música, fins al punt de rebre dues flautes per Nadal abans que arribés el famós i desitjat piano (una falta per cada piano demanat 😜).

Canto a tot arreu a la dutxa, al cotxe, a casa, i els dies que estic molt contenta fins i tot canto al carrer! Sovint una frase d’una conversa em porta a la lletra o al títol d’una cançó.

De naturalesa curiosa, m’encanta entendre com funciona el meu entorn i les persones que el formen, probablement això és el que em va portar a estudiar biologia a la universitat.

Vaig estar treballant en un banc durant 18 anys fins que les ganes de descobrir coses noves i, sobretot, les de trobar allò que em mou i em commou em van portar deixar la feina  per dedicar-me a investigar, trobar i estudiar allò que m’apassiona.

M’he format en educació integral-holística a través del  Màster Dinàmic de l’Institut Obert d’Educació Holística de Barcelona ,  i soc terapeuta integral- holística en Les Tres Esferes (cos-ment-emoció, teràpia  que combina aspectes de la Gestalt amb moviment corporal).

Soc facilitadora certificada de “Com parlar als infants i adolescents”  mètode creat per Adele Faber i Elaine Mazlish sota el nom de “Com parlar perquè els fills escoltin i com escoltar perquè parlin”.

Soc Practicant d’Access Bars ®, una tècnica que forma part del projecte Acces Consciousness  amb el propòsit d’empoderar a les persones a saber el que ja saben.

Posar una pausa a la meva vida em va permetre replantejar-me tota una colla de coses, entre elles com la volia viure i com em relacionava amb les altres persones i, més concretament, amb el meu fill i la meva filla. Aquest viatge m’ha acabat portant fins aquí avui.